Wedstrijdverslag Dames Recreanten A

separator

Ik stel ons eerst voor. Het team van Dames Recreanten A is een enthousiast team met speelsters tussen ongeveer 38 en 72 jaar, vergis je niet want onze speelster van 72 jaar (erelid van Medusa) is sneller dan menigeen. We trainen onder de enthousiaste leiding van Fred Karsten, Fred heeft het aanleren van de juiste techniek en snelheid etc. heel hoog in het vaandel. Met veel plezier trainen we op de dinsdagavond van 21.00 uur tot 22.15 uur. Rond 20.30 uur drinken we eerst een bakkie koffie o.i.d. in het Punt, op de donderdagavonden (eens in de 3 a 4 weken) speelt het competitieteam 2 wedstrijden. Deze wedstrijden duren 2x een set van 18 minuten, de meeste wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Schelfhorst in Almelo. Op 22 en 29 september jl. hebben we een aantal wedstrijden gespeeld, die erg lastig waren.
We begrepen dit niet zo goed, vorig jaar waren we toch 2de geworden in de competitie (3de klasse Recr.)? we hadden aangegeven, dat we niet wilden promoveren naar de hogere klasse.

Op 27 oktober jl. weer met ons team naar Almelo, maar met 6 dames dus geen reservespeelsters op de bank. De wedstrijd tegen Daarlerveen Dames Recr.1 en tegen WVC Volley. Van elke wedstrijd hebben we de 1ste set gewonnen! Yessss! Dus 4 punten in de pocket!, we hebben rustig, stabiel en slim gespeeld in de 1ste sets. En soms heb je geluk, alles lukte en bij de tegenstanders werden in de 1ste set veel domme foutjes gemaakt. Bij navraag bij de tegenstanders bleken we toch in de 2de klasse belandt te zijn!

Moe en voldaan weer naar huis…..

Dit seizoen is er dus werk aan de winkel!, een mooie uitdaging om ons te handhaven dit seizoen in de 2de klasse!