Medusa wint in derby van Vrivo

separator

Voor een mooie volle tribune in Sporthal Het Punt in Vroomshoop hebben de Dames van Medusa de volleybal-derby tegen Vrivo Dames 1 gewonnen. Het sterk spelende jonge team van Medusa was met 3-1 te sterk voor de dames uit Vriezenveen. 

Het werd een mooie wedstrijd waarbij de thuisploeg strek uit de startblokken kwam en de eerste set ook overtuigend over de streep wist te trekken: 26-16.

In de tweede set herpakte Vrivo zich en wist vanaf het begin een voorsprong op te bouwen. Naarmate de set vorderde kwamen de jonge meiden van Medusa steeds dichter bij en wisten aan het eind de set alsnog met 28-26 binnen te slepen.

De derde set gaf een omgekeerd beeld van de tweede set. Medusa was de hele set de bovenliggende partij, maar gaf aan het einde de set toch nog uit handen: 23-25.

In de vierde set was de Vroomshoopse ploeg wederom de bovenliggende partij en wisten de Medusa meiden deze set dan ook met overtuigende cijfers te winnen: 25-17.

Al met al een sterk optreden van de jonge ploeg uit Vroomshoop, die naarmate de competitie vordert steeds beter lijkt te gaan spelen.