Medusa MB1 – Lutheria MB1

separator

De meiden uit Vroomshoop zitten in een uitstekende flow. Er wordt hard gewerkt tijdens de training en de meiden zullen klaar moeten zijn voor de eerste echte test op 25 november as. tegen de ploeg met tot nu toe de minste verliespunten, Medusa -/- 3 tegenover Kadoeng uit Reutum -/- 0.

Voor de wedstrijd tegen Lutheria uit De Lutte was er nog geen vuurwerk te verwachten. Het was veel meer zaak om niet met het niveau van de tegenstander mee te gaan. Medusa ging goed van start en nam direct een grote voorsprong en gaf deze niet meer uit handen, 25-10. Ook de tweede set was er een van hetzelfde, 25-18. In de derde set was er ruimte om ook de wisselspelers in te passen. Mede door wat onzekerheid in de opstelling konden de gasten aardig bijblijven en bleven ze tot 21-21 aardig in de pas. In de strijd om de bovenste posities kan Medusa zich geen set verlies veroorloven, vandaar dat er even werd teruggegrepen op de basis zes. Het was een kwestie van uitspelen. Met een aantal sterke serve beurten werd er orde op zaken gesteld, 25-21. De vierde set was een kwestie van uitspelen, 25-14 en dus een 4-0 overwinning.