De roze bril van Dames Recreanten A- deel 2

separator

Waarom de roze bril? Omdat we een team zijn vol optimisme, enthousiasme, inzet en heel veel lol! Gewoon gezellig.

Op dinsdag 21 november hebben we een oefenwedstrijd gespeeld tegen Dames 2.

Dit zat al een poosje “in de pen” en eindelijk was het zover, voor Dames 2 een extra spelervaring om de opstelling flink te oefenen en voor Dames Recreanten een uitdaging om weerstand te bieden aan Dames 2. Het enthousiasme voor deze oefenpartij was groot, vandaar de grote opkomst van de recreanten. De ervaren “oudjes” (wij dus) hadden uiteraard geen antwoord op de korte aanval vanuit mid. De passes na de snoeiharde opslagen waren wisselvallig, soms geen goede pass, af en toe in één keer terug spelen na een snoekduik.

En ja hoor….. ook lukte het af en toe, er ontstonden best leuke rally’s door jarenlange ervaring werden er ook flink wat punten verzameld door “de oudjes”. Fysiek is t niet altijd stevig spelen, maar vaak wel stabiel en slim. Dames Recreanten waren er eerlijk gezegd ook wel op gebrand om zoveel mogelijk punten te behalen. In onze competitie komen we ook vaak dit soort tegenstand tegen. Volledige teams van dertigers/veertigers die 4e/3e klasse hebben gespeeld in de reguliere Nevobo-competitie. Dames die niet meer zoveel willen trainen. Dus we waren niet helemaal overdonderd door het spel van Dames 2. Al met al hebben we 3 sets verloren met 19-25, 16-25 en 16-25 (als ik t goed heb). Wij waren dik tevreden over de uitslagen, alhoewel winnen nog leuker was geweest J.

Voor beide ploegen een mooie extra spelervaring, Enne, wat Rudi ook aangaf, de teams komen op deze manier wat dichter bij elkaar. VERBINDING.

We hopen dat er op korte termijn nog eens zo’n leuke oefenpartij komt, In ieder geval spelen we met alle leden, die t leuk vinden, rond Kerst nog leuke partijtjes!