Medusa MB1 naar de 1/8 finales van de beker!

separator

Nadat het nieuwe jaar van start ging met het NOJK, was het de week er na alweer een bekerwedstrijd voor de 3e ronde, tegen RIVO A1 (!) uit Rietmolen. Om nu te spreken van Medusa MB1 “reuzen doder” gaat wat ver, maar nadat de meiden Dynamiek A1 al met 3-0 naar huis stuurden, zou een overwinning op RIVO wel een prestatie van formaat zijn. Ook RIVO speelt 1 leeftijdsklasse hoger dan de B meiden van Medusa dus het zou lastig worden, maar niet onmogelijk. Een goed begin is het halve werk en vanaf een bijzonder sterke start was al snel duidelijk dat Medusa een kans had. Rietmolen sputterde nog even flink tegen, maar de 1e set was voor Vroomshoop (26-28). Daarna was het zaak om de serve druk hoog te houden en niet te verzaken. En er werd gewerkt en de beloning 12-25 en een 2-0 voorsprong, ongekend. In de altijd lastige 3e set was het een tandje minder en werd er verloren met 25-22. Niets leek er op dat de wedstrijd verloren zou gaan en in de 4e set stelde Medusa orde op zaken en trok de wedstrijd met 16-25 en een 1-3 naar zich toe. Een super prestatie en de loting voor de 1/8 finales heeft ABS A1 Bathmen aan Medusa B1 gekoppeld. Ook nu zijn er kansen. In een van de komende weken zal deze wedstrijd in Bathmen gespeeld worden.