Medusa klopt bijna koploper

separator

Medusa kan weer naar boven kijken na wederom een uitstekende wedstrijd in de 2e klasse A. Afgelopen vrijdag avond gingen de rood-witten in eerste instantie nog wat twijfelachtig van start. Het was wel de koploper waartegen ze moesten en ze hadden nog maar 5 verliespunten. Maar het spel daarentegen was verre van het niveau een koploper. Naarmate het geloof in eigen kunnen begon te groeien, ging Medusa steeds beter spelen. Ook nu was de serve weer een sterk wapen. Per slot, als je de koploper niet laat aanvallen dan heb je alle kans om ze te verslaan. In de eerste set was kwamen ze net tekort, 23-25. Maar spannend was het en in de tweede set nam Medusa brutaal een voorsprong en gaf deze niet meer af, 25-20. Een duidelijk signaal dat er meer in het vat zat. Medusa ging prima door. Alle spelers kwamen aan bod en hadden hun aandeel in de 2-1 voorsprong. Kansen te over om de koploper over de knie te leggen. Maar Ti-Volley liet zich niet zomaar aan de kant zetten. Al snel namen ze in de vierde set een voorspring om deze ook niet meer uit handen te geven. Ook al kwam Medusa nog goed terug en werd het nog even spannend, de set ging met 23-25 naar de gasten. Dus kwam er een 5e set aan te pas om de uiteindelijke winnaar aan te wijzen. Medusa ging als een raket uit de blokken en kwam met 1-6 voor. Maar Ti-Volley kwam sterk terug en met 8-7 werd van veld gewisseld. Daarna kon Medusa de kracht niet meer opbrengen om de wedstrijdwinst naar zich toe te halen. Met 10-15 ging de 5e set naar Ti-Volley en wonnen de gasten met 2-3. Desalniettemin bleven er 2 punten in Vroomshoop en is de derde plaats in het zicht. Op 5 april as. staat de volgende wedstrijd weer op het program. Om 19.00 uur wordt er gespeeld tegen Polstars.