Medusa MB 1 drukke week met 1x winst en 1x nipt verlies

separator

Na de zware, maar bijzonder goede wedstrijd tegen Kadoeng, volgde afgelopen dinsdag de bekerwedstrijd tegen Dynamiek A1! Allemaal meiden uit een hogere leeftijdsklasse en ze waren er voor de wedstrijd al uit met elkaar. Die kleintjes uit Vroomshoop zouden wel even ingemaakt worden. Maar zoals zo vaak was onderschatting de grootste vijand. Die “kleintjes” uit Vroomshoop, maakten gehakt van Dynamiek, en wonnen de wedstrijd uiteindelijk vrij gemakkelijk met 3-0!

Maar waren de Medusa meiden instaat om ook de derde krachtmeting goed af te sluiten? Ondanks het verlies tegen Kadoeng, hiermee is de kans op het kampioenschap voor de 1e competitie helft nagenoeg verkeken, is er nog steeds grote kans op de 2e plaats. Devoko was een van de uitdagers. Het was al redelijk snel te merken dat de Medusa meiden al twee zware krachtmetingen achter de rug hadden. In de eerste set keken ze al snel tegen een achterstand op. Maar de meiden uit Vroomshoop rechtten hun rug en kwamen langzaam aan in hun spel. Dat was alleen nog niet genoeg voor de winst in de eerste set, 23-25. Om alsnog te winnen moesten ze flink aan de bak. Met redelijk goed volleybal winsten ze de tweede set naar zich toe te trekken, 25-23. Maar wat ze ook probeerden, ze zijn geen enkel moment in hun spel gekomen. De serve, normaal een erg sterk wapen, liep niet soepel en de oplosballen waren veelal te makkelijk. Toch wist men er uiteindelijk nog een 5e set uit te persen, ook al ging deze aan de gasten uit Denekamp. 2-3 nederlaag. Desondanks is de tweede plaats, en dus promotie naar de 1e klasse, nog steeds binnen handbereik. Komende vrijdag avond nog een keer vlammen uit tegen VVA Albergen.