Medusa A1 na twee wedstrijden aan kop!

separator

Het seizoen is inmiddels twee wedstrijden oud en de meiden van Medusa zijn uitstekend van start gegaan. Afgelopen seizoen speelden ze eerste keer in de A klasse en eindigden al bij de bovenste 3. Dus dit seizoen ins de inzet hoog, mee doen om de eerste plaats.

De eerste thuiswedstrijd tegen Dynamo Tubbergen was een echte thriller. Na een uitstekende start en een 2-0 voorsprong gaven de meiden kostbare punten weg. Het werd 2-2 en er moest een 5eset aan de pas komen om een winnaar uit te roepen. Medusa ging als een raket uit de blokken en de eerste wedstrijdwinst was een feit. Over een paar weken zal uitwijzen of deze wedstrijd een strijd was om de koppositie. De competitie is nog jong.

Afgelopen weekend de uitwedstrijd tegen Devoc A1. Deze ploeg speelt het eerste seizoen in de A klasse en dus zou Medusa met haar ervaring, een goede kans maken om de volle 5 punten mee naar Vroomshoop te nemen. De noeste trainingsarbeid wierp z’n vruchten af. Al snel stond Medusa met 2-0 voor (18-25 & 19-25). De meiden waren veruit de beste, echter wil je mee doen om de eerste positie dan zal de altijd lastige derde set gewonnen moeten worden. Ook nu ging het redelijk voortvarend en ook al kreeg Devoc was meer grip op hun eigen spel, Medusa speelde de set gedegen uit, 21-25. De vierde set was allesbehalve een makkie. Medusa kwam al snel achter, met name door concentratie verlies en hierdoor onnodige fouten. Pas bij 19-14 kwam het vuur weer terug. Met 2 uitstekende serve beurten trok Medusa de stand gelijk. Daarna was het zaak om de concentratie vast te houden. Dat lukte en werd alsnog de wedstrijd met 4-0 gewonnen.

Komende vrijdag 4 oktober as om 20.45 spelen de meiden weer een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Apollo A3 uit Borne.