Vrivo MB1 – Medusa MB1

separator

Na de eerste verloren thuiswedstrijd was het zaak om middels training te zorgen meer vastigheid te krijgen in de opstelling. Met 2 nieuwe speelsters en twee spelers die afgelopen bijzonder weinig minuten maakten, is het zaak van veel uren maken.

De tweede wedstrijd liet al een veel beter Medusa zien. Ook al kampt het team met een goede dosis zelfvertrouwen, met uitstekende serve beurten legden ze Vrivo, koploper in hun klasse, op haar rug. Echter, Vrivo bleef enthousiast en maakte voldoende lawaai om Medusa blijven te intimideren. Langzaam kwam Vrivo dichterbij en roken ze de setwinst. De tweede en derde set waren een kopie van de eerste. Medusa B1 nam telkens weer een grote voorsprong en in de tweede set waren ze dichtbij. Ook nu was het met name geloof in eigen kunnen. Met 25-23 en 25-17 nam Vrivo een 3-0 voorsprong. Maar Medusa toonde veerkracht en liet zien dat er veel kwaliteit in de ploeg zit. Met uitstekende services, prima achterveld verdediging en soms bijzonder goede aanvallen, pakte Medusa wederom een punt. Ondanks twee verlieswedstrijden zal het tij snel keren en zal de kwaliteit binnen de ploeg boven komen.

Vrijdag as. 4 oktober om 19.00 uur weer een thuiswedstrijd in Het Punt, tegen Polstars!